Islanti 28.9.-1.10.2019

Islanti on tulivuorten, jäätiköiden, kuumien lähteiden ja komeiden islanninhevosten maa.  Ainutlaatuinen luonto tarjoaa unohtumattomia elämyksiä, joita ei voi kokea missään muualla. Välimatkat eivät ole pitkiä, joten lyhyessäkin ajassa ehtii nähdä ja kokea paljon.

1. matkapäivä 28.9. lauantai
Bussikuljetus Savonlinnan, Juvan, Mikkelin, Ristiinan ja Kouvolan kautta Helsinki-Vantaan lentokentälle. Suora lento Helsinki – Reykjavik kello 15.35-16.00. Matkalla Reykjavikiin pysähdymme Blue-Lagoon -kylpylälle, jossa voi halutessa käydä uimassa kuumissa lähteissä. Majoittuminen Center Plaza-hotelliin***.
2. matkapäivä 29.9. sunnuntai
Lähdemme aamiaisen jälkeen päiväretkelle alueille, jotka ovat mielenkiintoisia maankuoren liikkeiden ja tulivuoritoiminnan takia. Ohjelmassa on mm. Thingvellir, jossa viikinkien parlamentti kokoontui 900-luvulta alkaen, Gullfossin mahtavat vesiputoukset sekä Geysirin kuumat lähteet. Käymme syömässä myöhäistä lounasta ja jatkamme matkaa tutustumaan Reykjavikiin kaupunkierroksella.
3. matkapäivä 30.9. maanantai
Tämä päivä on vapaata aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja lähteä ostoksille Reykjavikin monipuolisiin kauppoihin tai lähteä mukaan retkille, kuten valassafarille tai ratsastusretkelle.
4. matkapäivä 1.10. tiistai
Aikainen lähtö hotellilta kohti lentokenttää. Suora lento Reykjavik-Helsinki kello 7.30-13.50. Bussikuljetus kohti kotia.

Matkan hinta 998 €/henkilö

Hinta sisältää:
– Lentokenttäkuljetukset Helsinki-Vantaan lentokentälle
– Icelandairin suorat lennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki veroineen
– Bussikuljetukset Islannissa
– Majoitus Center Hotel Plazassa jaetussa kahden hengen huoneessa
– 3 x aamiainen, 1 x lounas
– Ohjelman mukaiset retket sisäänpääsymaksuineen
– Suomalaiset matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Ryhmän minimikoko on 20 henkeä. Yksin matkustavan on varauduttava maksamaan 1-hh lisänä 260 €.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Satu Myllys 050-597 7565
Minna Väistö  050-514 2277 minna@xeniatours.fi
tai info@xeniatours.fi