Kaunis Krakova 6.-10.9.2019

Krakova on yksi Euroopan kauneimpia kaupunkeja ja täynnä kiehtovia nähtävyyksiä satojen vuosien ajalta: maanalainen suolakaivos ja siellä oleva kappelit, linna ja vanhakaupunki sekä Auschwitzin vankileiri.

 Ohjelma:

1. matkapäivä 6.9. perjantai
Kuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle reittiä Savonlinna-Juva-Mikkeli-Ristiina-Kouvola. Finnairin suora lento kello 20.25-21.25. Majoitus Kazimierz I -hotellissa (***). Hotelli sijaitsee kävelyetäisyyden päässä vanhastakaupungista ja Wawelin linnasta.
2. matkapäivä 7.9. lauantai
Aamiainen hotellissa, minkä jälkeen lähdemme vierailemaan Auschwitzin keskitysleirin museossa. Palaamme takaisin Krakovaan ja syömme lounasta. Loppupäivä on vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiselle ja ostoksille.
3. matkapäivä 8.9. sunnuntai
Aamiainen hotellilla. Teemme Krakovassa kävelykierroksen paikallisen oppaan johdolla. Käymme mm. Wawelin linnassa ja katedraalissa. Kierros kestää noin 3,5 tuntia. Yhteinen lounas.
4. matkapäivä 9.9. maanantai
Aamiainen hotellilla. Ajamme tutustumaan Wieliczkan maanalaiseen suolakaivokseen, joka on yksi maailman vanhimmista. Paikan erikoisuuksia ovat suolasta rakennetut kappelit, jotka on koristeltu taidokkaasti. Wieliczkan kaivos on Unescon maailmanperintökohde. Yhteinen lounas.
5. matkapäivä 10.9. tiistai
Lähdemme aamiaisen jälkeen lentokentälle, josta Finnairin suora lento Helsinkiin kello 10.25-13.15.  Bussikuljetus kohti kotia.

Matkan hinta 797 €/hlö

Hinta sisältää:
– Bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentokentälle
– Finnairin reittilennot Krakovaan veroineen
– Majoitus Kazimierz I -hotellissa (***) aamiaisilla, 2-hh
– Ohjelman mukaiset retket kuljetuksineen ja sisäänpääsymaksuineen
– 3 lounasta
– Paikallisen oppaan palvelut retkillä
– Oppaan ja kuljettajan palvelumaksut
– Suomalaiset matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Ryhmän minimikoko on 25 henkeä. Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 177 €. Yksin matkustavan on varauduttava maksamaan yhden hengen huoneen lisämaksu.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Eija Myllys 040-580 1726
Minna Väistö  050-514 2277
Satu Myllys 050-597 7565
tai info@xeniatours.fi